Snö, tankar och känslor!

Det är vad dagen har fört med sig. Igår var en lång dag, en känslomässigt lång dag. Hade otroligt jobbigt kring saker som händer i min närhet och jag kan inte låta bli att tänka, tänka och tänka. Samtidigt som jag känner att jag skulle vilja vräka ur mig allt så vill jag inte prata om det alls, inte ett ord vill jag säga om det. Så jag kommer inte att skriva om det, inte idag iaf.

Jag kan inte göra något åt det och då är det bättre att jag försöker tänka positivt och inte älta. Så idag har jag försökt att inte tänka på det där jobbiga. Tror att jag kommer känna mig bättre inom någon dag eller så :)

Men nog nu, till något roligare! Snön har kommit, på riktigt! Vi har fått massor och jo, det är ju mysigt. Fast allt blir ju bökigare och jobbigare med snö på backen Men ack så mycket mysigare vintern blir med snö ute! Såhär ser vårat vardagsrumsfönster ut, med snö längst ner. Dundermysigt!!




Kommentarer
Postat av: Wiilow [Foto Tankar Känslor]

Hej!

Det var ett tag sedan jag hörde av mig..
Din blogg är fortfarande lika spännande att kika in.

Att tänka positivt är bra. Det man ältar gör ingen större nytta ändå - ja tänk om det ändå vore så lätt att bara stänga av sin hjärna. Det kommer bli bättre fina du.

Kram

2012-12-02 @ 00:27:06
URL: http://wiilow.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0