Jamen, då kör vi då.

Blev bjuden på Emma och Thomas gemensamma 30-årsfest. Emma fyller 27 och Thomas 30, och dessutom utlovas en twist på festen.
Jag trodde aldrig att jag skulle kunna gå, jag kan ju i princip aldrig göra saker på kvällarna utan barn. För hur ska jag göra med barnen, mina älskade knoddar. Vill ju inte lämna dem till vem som helst eller innan de är redo.
Saga är ju både van och redo sedan länge nu, hon sover hos deras pappa lite nu och då. Och det går bara finfint!
Men Freja.. Hon har nästan bara varit med mig och trivs bäst så.
Ja, förutom att vara med min sambo då, hon avgudar ju honom. Ska sitta hos honom hela tiden och somnar i hans famn titt som tätt.
Såååå.. Imorgon lämnar jag mamma Anna hemma och drar på mig partyskorna och ger mig ut i den där världen jag knappt minns hur den funkar.

Jag har varit iväg på kvällstid 2 gånger sedan Saga föddes(såg Magnus Betnér ena gången i ca 2 1/2 h, sprang hem efter. Såg The Ark nästa gång, sprang hem efter^^). Det är 2 gånger på 36 månader, ja alltså på 3 år och 2 månader. Egentligen är det längre sedan jag gick ut såhär.. Det gjorde jag med Saga i magen, gick på Irish och drack cola! Det var i.. Mars/April 2009. Läääänge sedan med andra ord.

Känner mig till och med nervös. Inte fan vet jag hur man festar heller, jag minns inte. Heelt sinnes.
Jaja, jag ska iaf shoppa lite kläder imorgon på förmiddagen med Jasse, ska bli skoj. Sen hem och typ duscha och sen hem till Jasse för att göra oss klara!
Ska bli riktigt skoj! Även om jag är sjukt nervös över att.. Typ vara skum, tyst och verka totalt knäpp och wierd. Haha!

Man skulle kunna tro att jag är 40+ och inte festat sedan 70-talet, haha!

Nä, nu avslutar vi detta dravel inlägg och så höres vi imorgon!

Alltså.

Vissa människor alltså.
Tar sig friheten och berättar för folk vad som är fint och inte.
Puckade kommentarer(dvs kränkande, utan konstriktiv kritik, nedvärderande och dömmande) undanbedes inte ett dugg jävla vänligt och så in åt helvete bestämt.

Tack för mig.

Snabbt inlägg kommer här!

Såg att jag inte skrivit sedan i lördags, så det kanske är dags nu då. Har dock inte så mycket att skriva om, har inte haft så mycket för mig.
Fortsätter att leta dessa eviga julklappar, har köpt lite till Tili och Saga, nu är det bara Neo, Freja, Robin, Linus, Jimmy, Lotta och någon mer typ kvar.. Ja, typ ALLA!

Stressad till tusen. Men jag hinner nog, tar dem i omgångar så blir det bra. Jaja, nu ska jag göra en fågel, så ha det bra så höres vi!

Snö, tankar och känslor!

Det är vad dagen har fört med sig. Igår var en lång dag, en känslomässigt lång dag. Hade otroligt jobbigt kring saker som händer i min närhet och jag kan inte låta bli att tänka, tänka och tänka. Samtidigt som jag känner att jag skulle vilja vräka ur mig allt så vill jag inte prata om det alls, inte ett ord vill jag säga om det. Så jag kommer inte att skriva om det, inte idag iaf.

Jag kan inte göra något åt det och då är det bättre att jag försöker tänka positivt och inte älta. Så idag har jag försökt att inte tänka på det där jobbiga. Tror att jag kommer känna mig bättre inom någon dag eller så :)

Men nog nu, till något roligare! Snön har kommit, på riktigt! Vi har fått massor och jo, det är ju mysigt. Fast allt blir ju bökigare och jobbigare med snö på backen Men ack så mycket mysigare vintern blir med snö ute! Såhär ser vårat vardagsrumsfönster ut, med snö längst ner. Dundermysigt!!
RSS 2.0