Grattis!

Hej - Inlägg 460.



Tänkte sända iväg ett stort stort GRATTIS till min fina vän som skriver bloggen "Gravid på 17 år".
För klockan 20:12 kom lille Benjamin. Efter 39 veckor och 2 dagar så är han äntligen här :)
Lycka till nu gumman! Du kommér att bli en underbar mamma, och din pojkvän och tillika Benjamins far kommer att bli en underbar far!


GRATTIS FRÅN MIG, SAGIS OCH VOVVSINGARNA <3


It's going to be Legen.. wait for it... Dary!

Hejhopp!

Sitter på sängen med Saga i famnen, med min gravida väns blogg öppen hela tiden och funderar över vad jag ska göra den 11/3. Men vänta! Jag vet ju redan.. Jag och Sophia ska ju gå och se the one and only Magnus Betner på tonhallen i Sundsvall. Och det kommer att bli helt sjukt! Jag har velat göra detta under så lång tid nu och äntligen så ska det bli av :)
Blev helt chockad när jag såg att det fanns biljetter kvar! Och vilken tur sedan, verkligen. Det brukar oftast vara slutsålt, men woohooo! Det fanns iaf 2 biljetter kvar :)
Jag längtar så att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Det enda gråa molnet på himlen är att Sagis ska vara med barnvakt.. För första gången. Jag får ont i magen av bara tanken på det, men någon gång måste ju vara den första och hon känner barnvakten jätteväl! Men endå, det känns jobbigt. Tur att det bara är för någon timme, ca 2 och 1/2 timme lär jag vara borta och det är ju inte alls länge.. Men jaja. Det går nog bra!

Aja, nu ska jag göra lite nytta men ha det gott!


Vi hörs när vi hörs
//Anna


På spänn!

Hejsan - Inlägg 459.



Somnade klockan 2 i natt, och sitter just nu på helspänn!
Ni vet det jag nämnde i mitt tidigare inlägg?
Det har nu gått ännu mera framåt och just nu befinner sig min fina vän på förlossningen!
Vi pratade fram till ca 10 i 2 i natt, då jag sedan var tvungen att sova. Jag loggade sedan in här vid 7 imorse och möttes av kommentaren att hennes vatten gått! Klickade in på hennes blogg, där hon hade srivit samma sak och därefter ca 45 minuter senare skrivit ett till inlägg och berättade att hon nu hade rejält ont och skulle fara upp till förlossningen! Så nu sitter jag här, och väntar på nyheter!
Tydligen så ska hennes syster uppdatera hos henne, men ännu finns ingen uppdatering och jag är såå nyfiken på hur det går för dem!

Jag hoppas att allt går finfint, och att det kanske till och med redan är en bebis här?
Hoppas :)
Sänder lite styrkekramar till henne och ska snällt sida vid datorn och vänta på uppdatering!



Vi hörs när vi hörs
//Anna


Med tårar i ögonvrån..

Hejsan - Inlägg 458.


Loggade in och möttes av en kommentar från signaturen "Gravid på 17 år".
Och så blev man visst sittandes här, snyftandes och överlycklig! Kanske, kanske är hennes bebis på väg nu!
Jag har följt denna underbara tjej sedan vecka 12 och nu 6 dagar innan BF, så har slemproppen gått!
Gissa om jag är ivrig? Ahh, hur fan ska jag kunna sova?

Vill vet MERA! Ohh, hoppas att värkarna kommer nu då!
Jaja, nu ska jag försöka att sova, men datorn den står på i natt!



Vi hörs bär vi hörs
//Anna


Så många tankar, så lite tid.

Hello - Inlägg 457.



Har tänkt att blogga så många gånger under den gångna veckan, men det har inte blivit av. Det känns som om tiden bara har sprungit ifrån mig och vips så har klockan varit mitt i natten och det är dags att sova.
Det tråkigaste med att jag inte hinner blogga precis när det slår mig att jag vill blogga är att jag glömmer till en stor del bort vad det var jag ville skriva. Jo, för är man glömsk så är man!
Jag nämnde i början av min bloggning att jag borde ha en liten bok att skriva ner mina tankar i, så att jag sedan kan överföra dem här och det vore inte alls en dum ide! Men ja, om jag inte har tid att skriva här, hur ska jag då finna tiden till att skriva i någon bok?
Nej, det verkar smått omöjligt.
Man skulle kunna tro att jag är ute och springer hela dagarna, att jag hela tiden har saker för mig. Men så är inte heller fallet. Det är bara så att det tar tid att vara ensamstående mamma med hundar.
Det tar en massa tid. Såg ett inlägg hos Spiderchick häromdagen, angående att vi mammor faktiskt inte har så mycket tid som flk verkar tro.. Läs gärna inlägget, och le med mig. Eller förresten! Läs hela hennes blogg och skratta med mig :)

Äsch, nu känner jag att jag behöver göra annat. Typ skriva en massa hundmail!
Men ja ni vet..




Vi hörs när vi hörs
//Anna


Minnen!

Hejsan - Inlägg 546.


Satt ute på facebook, och klickade mig vidare till min profil. Och vad skådar jag?
Jo, minnen utan dess like! Jo, för jag hade nämligen bkivit taggad i en bild.
Vad bilden föreställer? Jo, mig när jag 2003 vinner hubertusjakten med min häst Blue Bird Twitter!
En bild som jag glömt fanns, men så snart jag såg den kom minnena tillbaka :)

Tänk, 2003.. 7 år sedan! Det är länge sedan det, riktigt länge sedan. Det är så länge sedan att jag knappt kan tänka mig att det har varit! Hehe, jaja. Nu ska ni iaf få se bilden :)


Året var 2003, och vi var vinnare!







Vi hörs när vi hörs
//Anna

Arg, japp det kan jag bli!

Hej - Inlägg 454.


Tänkte slänga in ett nattligt inlägg igen, ska strax bädda ner mig men först så måste ju jag få berätta om vad Sagas pappa så snällt sa till mig idag.. Jo, han sa något i stil med att: Om du tycker det är du ju för fan dum i huvudet! Och jädrar vad arg jag blev! Arg som ett litet bi, vill jag lova!
Svarade endå lungt och sansat att: Jag är inte dum i huvudet, och det har ingen i den här världen rättigheten att säga till mig att jag är. Tyst som en mus blev han, och mumlade att det var ju inte så han menade.. Nejnej, självklart så gjorde du ju inte det! Nejdå.. Åhh, jag blir så ARG! Ibland driver den där karln mig till vansinne! Han ska tjafsa om allt och ingenting, komma och tycka saker när han inte har något med det hela att göra och framför allt visa hur pass mycket bättre han är än alla andra. Suck! Vad såg jag i honom? Fattar inte vad jag tänkte, inte alls.. Men så går det då man är deprimerad och törstar efter närhet, man ger sig i lag med personer som man normalt sett skulle undvika.

Men nu får ni ju inte tro att vi bara tjafsar! Nej då, vi kommer ibland överrens också. OCH, jag bråkar ALDRIG då Saga är med, för sånt ska hon inte höra. Någonsin.

Jaja, nu har jag skrivit av mig lite!




Vi hörs när vi hörs
//Anna


Dags att natta?

Hello - Inlägg 453.


Sitter i sängen och ska natta, Sagis sover sedan länge och det är dags för mig att följa goungens exempel.
Tänkte bara skriva ett inlägg först, men tycks bara fastna på msn och Facebook hela tiden! Så det tar sin lilla tid att få ihop ett vettigt inlägg.. Menmen, bättre sent än aldrig! Jag är total jädra besatt av facebook, och är typ ständigt inloggad.. Funderar starkt på att bli medlem i gruppen "Vi som är rädda för att få ett liv om vi avslutar medlemskapet på facebook" och det säger väl en del kanske! Äsch,  jag orkar inte blogga, ligger för oskönt för att kunna skriva som folk men ja ni vet..


Vi hörs när vi hörs
//Anna


Godermorgon!

Hejsan - Inlägg 452.


Sitter här i min varma lägenhet och kikar ut, det ser inte så fasligt kallt ut ute, men jag vet att det är svinkallt. Enligt vad jag hört så sks det vara närmare -27 ute.. Och det mina vänner är svinkallt! Fast till skillnad från mång andra dagar så lyser solen idag, och värmer! Kineserna ligger i solen och försöker snappa upp den lilla värmen de kommer åt, och jag kan tänka mig att de precis som jag längtar efter sommaren. Jag längat efter att kunna gå ut och inte frysa, jag längtar efter att slippa klä på Sagais en massa kläder så fort vi ska ut genom dörren. Jag längar efter att kunna gå på uteserveringar och fika, sitta i solen och bara njuta. Men den som väntar på någonting gott..

Just nu sitter jag ju som ni vet och bloggar, men samtidigt pratar jag också med segaSara på msn, och det får mig att tänka på Sagas dop. Jag måste verkligen börja att planera!
Jag har redan bestämt en del småsaker, men ännu är det långt ifrån klart.. Som te.x datum.. Jag har inte alls bestämt datum. Så det måste göras. Ska kontakta en präst, bestäma kyrka och en massa mer.. Hehe, jag har en del att stå i! Men ja, jag har ju tills i maj på mig :)
Har iaf kollat upp numret till församlingen och så, så när mitt nya mobilnummer kommit så ska jag ringa dem och boka in en tid och så :)

Jaja, nu ska jag göra någonting annat, men vi höres alla underbara läsare!



Vi hörs när vi hörs
//Anna


Kommer det en dag?

Hejsan - Inlägg 451.


Ligger här i sängen och funderar lite. Har märkt att jag lite smått börjat att söka efter potentiella partners, eller vad man ska kalla det. Jag ser potentiella pojk/flickvänner överallt och undrar nu därför om det är så att det faktiskt kommer en dag då man ledsnar på att vara själv?
Fast jag vet ju med mig själv att jag INTE vill ha något förhållande, för jag orkar fan inte med det just nu.. eller senare heller för den delen. Men så vad är det då jag vill åt? Blir man ibland lite närhetstörstande och längtar efter det man egentligen inte vill ha eller? Hur funkar det?
Eller är det i själva verket så att jag vill ha någon men inte orkar med allt dravel som följer med?
Jag vet inte alls jag.. Kanske vill jag bara ha någon som flaxar över hit på beställning, men som jag egentligen inte känner så mycket för att jag inte skulle bry mig om personen försvann? Så är det nog..

Jaja, nu ska jag sova men vi höres!




Vi hörs när vi hörs
//Anna


Gammalt.

Hejsan - Inlägg 450.



Sitter här iall förvirring. Har typ flyttat in i min lägenhet, och ja det känns väl bra :)
Det enda som är störigt är att jag precis missat 2 samtal ifrån hyresvärden och jag är rädd att det är något fel.. Fan, vad det är jobigt att vara nojig! Blähää, ska ringa henne senare och höra vad det är.
Hoppas att hon bara ska ge någon info eller så. Jaja. Nog om det.
Sitter och pratar med Maria på MSN. Trevligt värre, hon är ju så rolig! Vi kommer så jädra bra överens nu för tiden, och det känns typ helt underbart! Så skönt! Har lovat att fara upp hälsa på henne något så det ser jag framemot, ska bara krya på mig lite först :)
Blev ju som sagt lite sjuk när jag fick stå och vänta på tåget och sedan när jag gick hem utan jacka.. Det var sådär halvsmart..

Aja, nu ska jag väl göra något bättre än att sitta och skriva en massa förvirrat strunt!



Vi hörs när vi hörs
//Anna


Kaos.

Hejsan - Inlägg 449.



Sitter nu hemma och tänkte skriva ett inlägg. Jag är trött och har lite ont i kroppen, känner mig en aning överkörd. Anledningen till allt detta är SJ. Allt är Sj's fel, precis allt.. Bara för att de var 1 timme försenade in på stationen i Stockholm, och bara för att de senare blev ytterligare en timme försenad under resans gång så är jag lite halvsjuk. Stod och väntade i ca 1 timme på det förbaskade tåget, som inte verkade finnas någonstans. Inte ens personalen åp SJ visstevart tåget var eller vart på Stockholms station det skulle inkomma. När det väl inkom så drog resan ut på tiden, växelfel efter växelfel och vips så var vi 1 timme till försenade!
Vi skulle ha varit hemma klockan 22:00, men när vi anlände till Sundsvall var klockan 24:15.. Och Saga, hon hade nattat sig.. Gissa hur glad hon blev över att bli väckt och nerstoppad i vagnen? Inte glad alls kan jag berätta för er.. Menmen, jag var ju tvungen! Hem skulle hon ju. Så jag stoppade ner henne i vagnen, nerbäddad i åkpåsen och med min jacka över. Så jag gick hem utan jacka, en aning kallt kanske men det var ju bättre att jag frös än att Saga gjorde det.. Och allt detta tack vare SJ's otroligt dåliga organisationsförmåga!




Vi hörs när vi hörs
//Anna


El Stockholmo!

Hello - Inlägg 448.




I möra så tar vi en dagstur till Stockholm :)
Hundar ska bytas, chincillor ska hämtas och kläder ska shoppas :) Eller, tja. Jag tillhör ju den fattiga delen av Sveriges befolkning så jag får nog spara in på shoppandet. Men något till Saga ska det väl bli iaf :)
Hon fick ju något när vi var i fjällen, så självklart ska hon ha en liten grej ifrån Stockholm också.

Menmen, jag ska väl logga ut och gå och sova. Tåget går klockan 8 i möra, och jag behöver min skönhetssömn!
Ha det gott mina vänner :)


Vi hörs när vi hörs
//Anna

Raggar på Sidsjön?

Hejsan - Inlägg 447.



Hejsan, mina fina bloggläsare.. Typ alla 3!
Hehe, skämt åsido. Ibland är ni ju 4 ock så :)
Jaja, idag har jag varit i Sidsjön, eller heter det på Sidsjön? Äsch! Sidsjön var iaf stället som jag spenderade min förmiddag på. Och, tjaa. Man kan ju säga att det var givande! Träffade någon, och var till och med så fräck att jag gav denne någon mitt telefonnummer och bad någon att ringa mig :) Haha, helt jävla hysteriskt!
Ska kanske tilläga att jag ALDRIG tidigare träffat denna någon men att vi typ "klickade" om man nu kan säga så..
Fatta, att jag, den typ socialfobiska typ personen faktiskt gjorde något dylikt! Vart är världen på väg egentligen?

En aning knasigt, men me like!








Vi hörs när vi hörs
//Anna

Drar till fjälls!

Hejsan - Inlägg 446.



Drar till fjälls, eller njaaa. Jag drar till Sidsjöbacken :) Min underbara "lillasyster" har friluftsdag och självklart så ska jag närvara, då den lilla sötnosen Beckis önskar så :) I eftermiddag så ska jag käka middag i trevligt sällskap, och sedan så får vi se om det blir en tripp till Sagas farmor. Sagas pappa fyller år idag och tydligen så ville de att jag och Sagis skulle komma upp.. Så vi får väl se, kanske far vi dit en sväng. Sagas pappa skulle ringa oss senare så vi får väl se vad som händer :)
Nej, nu har jag bråttom! Men vi höres!



Vi hörs när vi hörs
//Anna

Man ska veta vad man ger sig in på.

Hejsan - Inlägg 445.



Tänkte ge mig på ett seriöst inlägg såhär på morgonkvisten.
Ett inlägg om att skaffa barn.

Om att man ska veta vad man ger sig in på.

För mig är det inget bekymmer att jag inte längre bara kan göra saker, att jag ibland får äta kall mat, dricka kallt kaffe, vara uppe långt in på nätterna fastän jag egentligen vill sova, gå och lägga mig tidigt fastän jag egentligen inte vill m.m. Men för många därute spelar detta roll. Och allt det jag just beskrev följer ofta med att skaffa barn, man blir låst. Låst på ett väldigt, enligt mig, trevligt sätt. Men för många slutar det hela med att det bara blir jobbigt.

Många ser på barn som gosiga och söta, och jag tror att många helt enkelt inte ser allvaret i att faktiskt skaffa barn.
De tror att det är "a piece of a cake" och skaffar barn allför lättvindigt. Ett barn är ett livslångt ansvar.
Du, som förälder ska under hela barnets liv se till dess bästa.
Bara för att du en dag vill gå på stan själv, så betyder inte det att du kan.
Bara för att du hellre vill köpa kläder till dig själv, istället för till ditt barn så betyder det inte att du kan.
Nej, för från och med den dagen som du bestämmer dig för att behålla barnet i din mage, så är inte du längre den viktigaste personen i ditt liv. Somliga tycker om det och somliga hatar det.
Vilken person är du?

Med detta inlägg menar jag såklart inte att jag inte är nöjd med mitt val.
Nej, för jag älskar mitt val! Jag älskar att vara låst, och jag älskar att vara Sagas mamma.


Jag är nöjd med mitt val, skulle du bli nöjd med ditt?



Vi höres när vi hörs
//Anna

Ett Inlägg :)

Hejsan - Inlägg 444.




Tänkte ju att jag måste skriva ett inlägg, om min lilla vardag :)
Vad har jag gjort? Hmm, jo jag har mailat en hel del de senaste dagarna, har pratat en del i telefon, gått en del på stan, ätit en massa onyttigt och ja helt enkelt gjort som jag brukar.. Förutom den där mailgrejen förstås!
Jag brukar inte alltid maila en massa! Men nu när jag har så sjukt mycket hundplaner på gång och då krävs det en massa mailande. Jag har hittat en hel del intressant, och om det går som jag vill kommer allt info ut här inom en snar framtid :)
Igår så gick vi iaf på stan och kikade på utställningskläder :) Ja, ALLT handlar om hundar just nu känns det som, om hundar och Saga! Självklart så kretsar ju livet kring min underbara dotter :)
Föresten så har jag fått lite nya bilder på henne, från när vi var till fjälls. Tänkte att jag skulle bjuda på någon!

Orkar och hinner inte skriva mera nu, men jag lovar att återkomma i morgon, jag lovar yrt och heligt! Eller ännu bättre, jag kanske återkommer när Sagis har nattat sig :)
Aja, här kommer iaf lite bilder på Saga, ca 3 och 1/2 månad gammal.








Vi höres när vi höres
//Anna

Snabbt!

Hellosan - Inlägg 443.




Lämnar ett snabbt inlägg såhär på kvällen. Lovar att blogga mera imorgon på dagen, för jag har en del att skriva om känner jag :) Nu ska vi se på film och käka sockerkaka, mums!! Men ha det bra alla mina bloggläsare så höres vi.


Vi hörs när vi hörs
//Anna

Just det!

Hejsan - Inlägg 442.



Hade igår kväll tänkt att blogga om hur mysigt vi hade det, men mitt telefonsamtal tog över så jag glömde helt ihåg att berätta om myskvällen! Iaf, igår fick vi med oss mat från BIM(Body In Motion) hem och så hyrde vi en film.
Jag åt en underbar vegetrisk foccacia, med ännu en underbar sallad vid sidan om. Carina åt detsamma som mig och Beckis åt en kycklingsallad som såg supergod ut! Till efterrätt åt vi björnbärspanacotta och drack såklart kaffe :)
Samtidigt såg vi klassikern "En fisk som heter Wanda" och hade så jädra roligt!

Och det bästa med allt är att maten från BIM är så himla bra, näringsriktig och fettsnål. Så man kan alltså äta underbart gott, utan att maten är förskräckligt fett eller sockrad! Underbart!
Ett tips alltså till Sundsvallsbor som tänker på vad ni äter men endå vill lyxa till det ibland - BIM i Sundsvall!




Vi hörs när vi hörs
//Anna

Mitt jag i relationer.

Hejsan - Inlägg 441.



Sitter här mitt i natten och printar ihop ett inlägg, jag kan inte sova vilket nu för tiden hör till ovanligheterna men som tydligen kan inträffa fortfarande. Pratade nyss med en nära vän som berättade någonting chockerande och jag känner att det måste få smälta in lite innan sömnen kan få jaga ikapp mig. Innan jag bestämde mig för att sätta igång datorn och skriva detta inlägg så låg jag i sängen brevid Saga och funderade över mitt jag i relationer. Alltså hur jag är som person då jag hamnar i en relation och kom fram till denna slutsats.

Förr innan det tog slut mellan mig och Frida, eller då jag var med Maria eller Anders så var jag mjuk, paranoid, smått svartsjuk, rädd och ängslig. Jag var för det mesta rädd för att bli lämnad kvar, lämnad av den jag älskade så högt.
Jag var beredd att offra i princip vad som helst för att den jag älskade inte skulle låta mig bli ensam kvar, och detta gjorde mig nog till krävande. Jag hade en förmåga att älska för mycket, om man nu kan kalla det för så. Jag lät mig själv helt utan skyddsnät bara falla ner i ett hav av känslor som till slut, alla 3 gångerna slukade mig med hull och hår. Efter den sista gången, gången med Frida blev jag annorlunda. Min längtan efter kärlek liksom löstes upp och jag ville inte längre ha det där. Nej, jag var hellre ensam och trygg än tillsammans med någon och rädd.
Sedan då jag träffade Sagas pappa kände jag att, jo jag kunde ju försöka igen. Jag gav kärleken en chans.. Trodde jag. Men snabbt märkte jag vad jag hade förvandlats till - En hård och kall person som bara levde enligt hur man borde. Man skulle vara kär och man skulle vara två.
Att det inte fanns några djupa känslor med i bilden, det brydde jag mig inte om. Nej, för utåt sett så det ju bra ut, vi var kära och jag hade hittat någon igen. Någon att slösa den kärlek jag bar på som jag inte förmådde lägga på mig själv och mim egna person. Långsamt så märkte jag att känslorna inte fanns, de var bara uppdiktade eftersom jag kände att det var så det skulle vara. Lycklig, det var jag inte och kärleksfull var jag långt ifrån!
Från att ha varit den som frikostigt gav min kärlek satt jag nu och höll på den, för jag visste vad det skulle ge. Om man ger av sig själv blir man bara alltid bränd, var orden jag levde efter. Ingen skulle minnsann komma och tro att jag var beroende av en annan person, och ingen skulle få "äran" att köra över mig igen.
Ingen skulle någonsin såra mig så djupt igen.

Nu när jag skriver det här har jag kommit en bit på vägen, jag vet hur jag varit och är beredd att förändra.
Ännu är jag inte redo att ingå i ett förhållande eller att ge av mig själv på det sättet, men det gör heller ingenting.
Nej, för jg börjar att tro på min egna person och på min egna styrka. Jag börjar ha dagar då jag faktiskt inser att jag är ganska fantastisk och att jag är stark och modig. Och visst är det skönt att inte behöva leva efter någon mall, utan bara leva som man vill.
För ensam kan visst vara stark.






Vi hörs när vi hörs
// Anna

Några ord innan läggdags.

Hejsan - Inlägg 440.



Kom för ca 1 halvtimme sedan in från en nervpressande promenad till ICA bersgatan.
Saga var helt ifrån sig i vagen och det slutade med att jag helt enkelt bar hem henne istället. Usch, jag klarar inte av när hon blir sådär ledsen.. Jag blir stressad, ledsen och upprörd. Hela mitt innanvände blir totalt KAOS!
Det är inte alls så att jag tycker att hon är jobbig eller så, nej jag bara hatar när hon är ledsen, för jag älskar henne så och vill inte att hon ska vara ledsen! Självklart så kommer hon ju att vara ledsen under fler stunder i sitt liv, men nu är hon ju så liten och när det blir sådär tokigt i vagnen som det blev nu, ja då känns det bara fel..
Så jag plockade helt enkelt upp både henne och åkpåsen och bar hem henne, väl hemma så sov hon ju såklart som en stock i sin mammas tryga famn och ligger fort farande och sover :)
Så jag känner att jag tog rätt beslut där borta vid ICA, för Sagis blev lugn och trygg och sover så söt!

Just nu har jag ätit lite glass med nougatsås, och druckit kaffe till. Jädrar vad smaskigt det var!
Lite vardagslyx sådär som man får ha när man har en bebis här hemma.



Saga ca 2 månader gammal, och väldigt nöjd!





Vi hörs när vi hörs
// Anna

Kennelsnack!

Hejsan - Inlägg 439.




Mina senaste dagar har varit fulla av hundsnack, jag har letat efter hanar till parningen som ska göras på Pirelli här i vår. Jag vet att jag redan hade hittat en hane åt henne, men efter noga övervägande har jag bestämt mig för att leta vidare. För jag vill ju ha precis rätt hane! Och tyvärr så är inte den hane jag redan hittat den rätte, iaf inte enligt stamtavlan. Så jag letar vidare! Och har redan hittat några lyckliga kandidater!
Har jag tur så får jag låna någon av dem :)

Till prinsessan har jag redan hittat en hane, en hane som jag bara måste få låna! Måste måste!!
Det spelar ingen roll hur mycket han kostar att låna eller hur jädra krångligt det blir att ta sig dit till honom.. Han ska bli min underbara flickas pojkvän :)

Sedan så börjar det hända lite oväntade saker! Vänta ni bara så ska ni få se..



Snyggaste Pirran som får äran att bli mamma till min första kull.







Vi hörs när vi hörs
// Anna

Till Saga - En månad sedan!

Hej älskling!


Nu är det nästan så att jag skäms, eftersom det nu är snart 1 månad sedan jag skrev till dig.
Men jag har inte riktigt kunnat, eftersom mamma inte haft sån bra tillgång till internet. Men nu sitter jag iaf här och skriver! Vad har vi då gjort sedan sist? Vad har du lärt dig och vad har mamma lärt sig?

Jo, vi har ju såklart varit på BVC, och enligt vågen väger du nu 5550 gram och är 60,5 lång.
Du är en ganska liten tjej, men det gör absolut ingenting för du verkar må bra och din BVCtant är nöjd med dig.
Att du är liten går lite grann i arv, för jag var också liten när jag föddes och det var din pappa med. Även dina bebissläktingar var små när de kom så det är bara så i vår familj.
Sedan så har vi varit och konstaterat att din pappa är din pappa, på riktigt så nu vet vi det också. Fast det visste jag hela tiden och det tror jag att du visste med, men din knaspappa ska alltid krångla på lite så vi lät honom hållas..

Sedan så har du fått dille på att snurra runt! Du bara snurrar och snurrar och snurrar, både från rygg till mage och från mage till rygg. Jag tror att du tycker att det är jättekul! För så mycket som du snurrar så måste du ju tycka om det. Sen så har du börjat få smakisar, ja alltså du får smaka på lite "vuxenmat"! Du har testat katrinplommon och persikopure. Mest verkar du gilla persikan, för igår till och med gapade du när du såg att skeden var på väg och så svalde du allt! Innan igår har du som mest ätit 2 skedar, men igår då ville du bara ha mer så du fick lite extra :)
Ja, och så har du på riktigt upptäckt alla fina vovvarna! Det hela började med att du började prata med moster Sophias vovve Sigge! Ni satt länge och väl och hade långa samtal om, ja vad vet jag! Samtalade gjorde ni iaf! Sigge gnällde och du sa typ "ahhhhh" ohhhhhhh" och "mhhhhhhhhh". Ni verkade ha väldigt skoj!
Sedan efter detta har du nu börjat prata med alla vovvar du ser, och så skrattar du glatt åt dem. Och de bara kikar på dig sådär nyfiket och tycks undra vad du är en för filur :)
Ja, det verkar som om du och vovvarna gillar varandra väldigt väldigt mycket och ddet gör mig jätteglad!

Sedan så har vi ju varit på en resa! Jo, tänka sig! Vi har varit i fjällen och hälsat på moster Sophias syster Maria. Maria har just nu en bebis inne i magen, precis som mamma hade för ca 4 månader sedan. Maria tyckte att du var så himla mysig och fin, och hon kramade på dig en massa! I fjällen var det riktigt kallt några dagar, det var ungefär -34 grader!!
Men du verkade inte bry dig nämnvärt, för du sov så gott i fjäll luften!
Du fick med dig en Ramundbergetmössa hem och en gosseren som jag kallar för "Reinar" :)
Reinar är jättemysig, och du älskar att suga på hans horn :)

Just nu när jag skriver det här så ligger du och sover lunch/middag. Jag bar bort dig till sängen efter att du ätit och nu verkar du sova gott :) Haha, eller vänta! Du hann vakna och sitter nu här med och är lite nyvaken :)
Nu ska vi mysa istället och jag lovar att snart skriva brev igen!


Älskar dig min gounge!
//Din mamma

Ett inlägg!

Hejsan - Inlägg 438.




Kikar in och ger er ett inlägg såhär i förbi farten. Tänkte skriva ett längre inlägg ikväll men tänkte att, ja vad tusan! Nu när jag endå sitter vid en dator så kan jag ju skriva lite :)
Idag har jag och Saga varit på BVC och vägt henne, nu väger hon 5550 gram och är 60,5 lång!
Så nu har hon gått upp ca 2,5 kilo sedan hon föddes! Det är inte illa det :)
Fast hon är ju endå liten, och det är så många som tjatar om hur liten hon är och faktiskt, det börjar bli smått påfrestande när alla bara tjatar och tjatar om hur liten hon är.. Precis som om det vore något fel på henne! Men så länge Saga är nöjd och glad och vår BVC-tant är nöjd med hennes viktuppgång så är jag nöjd. Saga är liten men naggande god!
Äsch, nu vankas det mat så vi får höras senare.
Ha det gott tills dess!





Vi hörs när vi hörs
//Anna

Tråkig värre men sant!

Hejsan - Inlägg 437.



Måste tyvärr meddela att jag tänker sluta blogga.. Haha! Skojade bara!
Nu blev ni rädda va?
Nej, det är så här att jag har fått nycklarna till min finfina lägenhet och har så smått börjat att flytta in.
Tyvärr är inte internet och dator fixat så det kommer att bli tunt med inlägg under en tid, men ni får stå ut.
Lovar att skynda mig tillbaks :)

Sakna mig inte för mycket er!


Vi hörs när vi hörs
//Anna

RSS 2.0