Bugaboo, redo för snö!

Nu är min BB redo för vinter och snö, köpte vinterdäck idag som Valle letat fram. Blev så himla glad då hon frågade om jag ville köpa dem!
Valle letar ALLTID upp fynd, hon är expert på det. Så nu är min älskade groda klar för att rulla i skitvädret som komma skall.

Jag är mycket imponerad utav körkänslan den hade utan svängbara hjul. Den är fortfarande lätt och smidig och rullar strålande!

Såhär snygg blev dessutom min pärla med sina fina däck :)
Mer död än levande.

Ja, det blev verkligen en hel dag idag. Åkte halvåtta imorse och är inte hemma ännu, väntar på att J ska hämta oss. Är sjukt trött och uppriktigt less på att jag inte köpte någon julklapp idag heller.. Jag blir för snål.
Julkläder fick jag iaf handlat, så nu har mina flickor matchande kläder till julafton, fick hjälp av en fantastisk säljare på Name It att hitta kläder åt dem. Ska ta en bild på dem imorgon och visa er!

Iofs så fick jag köpt lite tröjor åt Saga, de får hon i julklapp. Och sen blir det 2 saker till. 3 saker var får de, varav 1 ska vara kläder. Det känns rimligt.
Ska köpa något åt Tili, Neo och mina småbröder med. Så det drar ju iväg lite i pengar.
Nog nu, mobilen dör snart så nu säger jag hej då!

Varning för knivhuggning!

Blir så less på att vara klantig.
Skar mig på vår vassaste kniv förut då jag höll på att diska den, slant till rejält och skar ett djupt jack på ovansidan av tummen. Blödde såklart som en tok och kände mig helt svimfärdig, blev helt kallsvettig, illamående och snurrig i bollen.

Efter att jag lyckats rycka åt mig en massa hushållspapper och virat runt tummen fick jag sätta mig på huk med huvudet nedåt och aaandas, haha!

Så det har jag gjort idag, knivhuggigt mig och haft det trevligt. Ja, iofs så har jag gjort lite julfint med. Alla gardinerna hänger nu uppe, och vi börjar få det riktigt mysigt!

Ska försöka ordna lite bilder på våran lägenhet nu när den faktiskt håller på att bli ett hem!Imorgon ska vi träffa Valle, Williot och Welmer. Mycket trevligt ska det bli! Ska försöka köpa byxor åt mig och lite julklappar åt barnen :)

Höres imorgon!

Godmorgon!

Godmorgon alla läsare!

Eller ja, godmorgon och godmorgon. Det är väl snarare förmiddag och vi klev upp halv nio.

Än så länge har jag bara hunnit städa upp lite, plockat undan lite leksaker och en massa papper som vår kissekatt Albus lekt med.
Och så har jag satt upp en gardinstång och hängt upp julgardiner i vårat ena vardagsrumsfönster. Det blev jättefint! Väldigt mysigt :)
Precis som jag ville ha det, ljust, fräscht och lite ombonat.

Ska snart laga lunch, diska och sätta upp gardiner i köket. Höres senare!

Ensam med Freja.

Idag har Saga varit med sin pappa, och då passade Freja och jag på att åka in till stan och kika lite.
Det blev lite shopping till min systers bebis som ligger på bakning, gick länge och väl och plockade bland de små söta babykläderna och ville helst bara köpa allt för att det var så sött och smått :)

Jag lyckades även hitta julgardiner till vårat vardagsrum. Så nu måste vi bara få upp de där gardinstängerna också, så att jag kan få göra lite fint. Vi fick med oss tre ljusstakar hem också, samt en adventsljusgrejs med. Ska spendera morgondagen med att göra lite julfint!

Så imorgon, då jag är klar så återkommer jag! Hej då, så länge!

Då testar vi igen då!

Yes, då testar vi igen. Med en nystart menar jag då.
Sist höll det i någon dag, men inte pga ointresse från min sida utan eftersom jag blev internetlös igen.
Men nu ni!

Jag har en ny, riktig och väl fungerande telefon nu. Med fri surf i ett år, så nu kan jag blogga vart jag än är - tack vare den fria surfen och blogg.se ypperliga app!
Detta känns otroligt roligt då jag saknat bloggen BIG TIME!
Jag har haft så otroligt många inlägg i huvudet, de har varit av blandade karaktärer och alla hade varit lika intressanta att skriva om.
Jag får se om några finns kvar här i min förvirrade hjärna :)


Nog nu! Återkommer senare med lite

RSS 2.0