Jamen, då kör vi då.

Blev bjuden på Emma och Thomas gemensamma 30-årsfest. Emma fyller 27 och Thomas 30, och dessutom utlovas en twist på festen.
Jag trodde aldrig att jag skulle kunna gå, jag kan ju i princip aldrig göra saker på kvällarna utan barn. För hur ska jag göra med barnen, mina älskade knoddar. Vill ju inte lämna dem till vem som helst eller innan de är redo.
Saga är ju både van och redo sedan länge nu, hon sover hos deras pappa lite nu och då. Och det går bara finfint!
Men Freja.. Hon har nästan bara varit med mig och trivs bäst så.
Ja, förutom att vara med min sambo då, hon avgudar ju honom. Ska sitta hos honom hela tiden och somnar i hans famn titt som tätt.
Såååå.. Imorgon lämnar jag mamma Anna hemma och drar på mig partyskorna och ger mig ut i den där världen jag knappt minns hur den funkar.

Jag har varit iväg på kvällstid 2 gånger sedan Saga föddes(såg Magnus Betnér ena gången i ca 2 1/2 h, sprang hem efter. Såg The Ark nästa gång, sprang hem efter^^). Det är 2 gånger på 36 månader, ja alltså på 3 år och 2 månader. Egentligen är det längre sedan jag gick ut såhär.. Det gjorde jag med Saga i magen, gick på Irish och drack cola! Det var i.. Mars/April 2009. Läääänge sedan med andra ord.

Känner mig till och med nervös. Inte fan vet jag hur man festar heller, jag minns inte. Heelt sinnes.
Jaja, jag ska iaf shoppa lite kläder imorgon på förmiddagen med Jasse, ska bli skoj. Sen hem och typ duscha och sen hem till Jasse för att göra oss klara!
Ska bli riktigt skoj! Även om jag är sjukt nervös över att.. Typ vara skum, tyst och verka totalt knäpp och wierd. Haha!

Man skulle kunna tro att jag är 40+ och inte festat sedan 70-talet, haha!

Nä, nu avslutar vi detta dravel inlägg och så höres vi imorgon!

Kommentarer
Postat av: Jasmin

Vi kommer ha skitkul och allt kommer gå bra ska du se! :) Synes snart för shoooppiiiiing! :D

2012-12-08 @ 09:05:23
URL: http://jassisa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0