Frejaliten..

Min lillFreja hostar lite nu på kvällen, och jag tror direkt att hon ska dö.
Kommer man någonsin att sluta vara sån? Så nojjig och lättskrämd?
Nu ska jag iaf hålla stenkoll på henne, se till att hon är kläd, både dagtid och natttid och hoppas att det bara var lite tillfällig hosta. Vill inte att hon blir sjuk nu, endast 2 1/2 vecka gammal! Usch och fy..
-
Själv känner jag mig ocså krasslig. Är livrädd för mjölkstockning då jag nu har en aning ont i ena bröstet och i kroppen. Får jag mjölkstockning och själv ska ta hand om 2 barn så vet jag inte vad jag gör.. Gråter och gräver ner mig i en grop antar jag. Nu får ni läsare hålla tummarna för att vi förblir friska!
Tyvärr så har Saga just varit sjuk, så sjukan lurar i huset.. Skönt nog så var Saga bara dålig 1 natt och har nu endast snorat lite i 2 dagar. Idag har hon i övrigt varit pigg, feberfri och glad så hennes sjuka var inte långvarig!
-
Imorgon är det bebisträff, har sagt att jag ska komma och vill hemskt gärna!
Hoppas innerligt att vi alla är pigga och friska, så att vi kan gå. Jag missade ju alla gravidträffar :/
Så nu jädrar vill jag vara med på bebisträffarna!
Jag hade tänkt att ta med Sophia och Neo med, men Sophia är sjuk.. Igen! Så hon kan nog inte bli med, tråkigt nog. Hade varit hemskt skoh att dra med henne.. Menmen, jag ska kika och se hur hon mår imorgon och verkar hon bättre så ska jag fråga :)
-
Nu ska ja finslipa på min cheescake och så höres vi imorgon!

Kommentarer
Postat av: Dalila

Hej nu har jag lagt ut några övningar du kan börja med:d. Usch inte roligt när dem små blir sjuka och hoppas verkligen du inte fick någon mjölkstockning. Melina nös redan första minuten efter förlossningen hhehe och har fortsatt med det, enligt läkaren så var det ingen förkylning utan immunförsvaret som gör sitt och även att näskanalerna rensas alltså med andra ord så fungerar rengöringen som den ska. Jag undrar detsamma som du slutar man någonsin att oroa sig, jag har precis börjat lägga Melina i sin säng så att hoin inte sover med oss men banne mig jag vaknar 1000ggr för att se om hon andas hahaha. Hoppas ni kryar på er snart drick massor med te med ingefära i och klä dig varmt så du svettas ut viruset. kramar

2011-07-15 @ 10:49:21
URL: http://www.superpilates.se/pilatesbootcamp
Postat av: Elin =) 19 år och mamma till Molly<3

Ajdå, hoppas ni håller er friska... Vi har också vart sjuka, men bara över 1 dag har vi legat i feber så det är ju iaf bra :)



Håller tummarna för att du ska slippa mjölkstockningen!



KRamar <3

2011-07-15 @ 14:00:13
URL: http://elinskogsberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0