Inlägg nr 31 - Året som gått!

Dags att summera 2010.

Det har varit ett år fyllt av upp och nergångar, en massa känslor och massor av glada dagar.
Jag började året med att plötsligt vara en ensamstående mamma! Något som är otroligt omvälvande och tufft, jag stog ensam med ett litet barn och fick lita till mig själv. Allt gick superbra, och tack vara mina fina vänner Maria och Dessan så blev början på 2010 en bra början trots allt som hänt i slutet på 2009.
Året tuffade på och min vackra underbara dotter växte till sig, snart var hon inte bara en liten fis som skrek, skrek och skrek utan jag kunde lägga ner henne då och då och hon började ta mer och mer kontakt med oss i omvärlden.
Snart så skrattade hon mer än vad hon skrek och att vara mamma till Saga var inte lika tufft längre.

Året flyter på och jag har det tufft med en del tjafs under sommaren 2010. Vissa dagar kan jag knappt sova av all rädsla och all ångest som rinner igenom kroppen och jag blir rädd så fort telefonen ringer. Men i allt detta finns fortfarande min Saga, mitt allt och ger mig en massa styrka. Allt bråk och tjafs börjar få ett slut, och en lösning tar form. Livet börjar bli enklare att leva och jag kan andas ut en aning.

Jag och Sagas pappa börjar få en hållbar relation igen som gör att allt blir lättare och roligare!
Efter en tid hittar vi tillbaka till de där känslorna som fanns innan allt bråk och tjafs, och Saga får tillbaka en närvarande pappa som hon kan busa med och lära sig att lite på och älska.
Vi blir en liten familj igen, men dock med lite avstånd eftersom Sagas pappa får jobb i en annan stad och måste flytta. Men vi är ändå en liten familj.

Hösten kommer och Saga fyller år, och jag kan knappt tro att det har gått ett år sedan min prinsessa föddes!
Ett år sedan jag låg innan på förlossningen och hade ont, och det enda jag ville var att få se vem som gömde sig i min mage. Sedan kom hon, och har förgyllt mitt liv i ett år.. Jag kunde knappt tro det!
Hennes födelsedag firades med min underbara Lillasyster Beckis och min vän Carina.
Vi hade en jättefin dag och Saga verkade ha roligt. Den 9:e oktober fick hon fira en till födelsedag hos sin farmor med en massa presenter och tårta! Saga mumsade tårta för glatta livet och åt sig mätt på kakor :)
Samma dag så tändes även ett liv till... Den 27 oktober så hade min mens varit försenad i 7 dagar och jag tog en gravtest som visade positivt. Saga ska bli storasyster och jag ska få lov att göra den här fantastiska resan igen!


Slutet på året har rullat på utan större händelser, och vi har precis klivit in i ett nytt år.
I skrivande stund är det den 2 januari 2011, mitt första inlägg under det nya året.
Jag vet inte vad det nya året kommer att bjuda på men jag vet att det kommer att bli ett underbart år!
Precis som 2010 var :)

2010 i bilder















 

 

 


Kommentarer
Postat av: Charloth

Ja mamma!

Hihi.

Jag ska åka om det blir sämre :)



puss

2011-01-02 @ 15:33:52
URL: http://sleepingangels.blogg.se/
Postat av: Niikki

Ja det är jätte mysigt när magen börjar synas :) Okej, jag hade inget alls med Caspian. Fick du någon hjälp när du fick problem förra gången? Jag åker oxå jätte mkt buss eftersom varken jag eller min sambo har körkort.

2011-01-02 @ 17:03:21
URL: http://www.mammaniikki.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0