Blässshhhh!


Åh, det är så jobbigt!

Nu har jag börjat må illa igen.. Det är jättejobbigt, jag som trodde att jag blivit fri från eländet!
Men nej då.. Jag har mått illa i några dagar nu, alltså sådär riktigt illa. Innan så mådde jag lite illa, då och då men nu så är det mest hela tiden och det hjälps inte om jag äter heller.
Och jag får för mig att mitt illamående beror på min nya järntabletter som jag blivit tvungen att börjat med.
Det står inte bokstavligen att illamående är en bieffekt men det står "magbesvär".. Kan illamående räknas som det?

Ni som varit/är gravida och käkar/käkat Niferex, har ni upplevt illamående?


Det är frustrerande värre.. Jag blir helt fuckad på järntabletterna.
Magen är helt upp och ner och ja, jag mår illa.
Vet inte om det är tabletterna, men det började i samband med dem.. Innan jag började med dem så hade mitt hemska illamående börjat ge med sig och nu är det tillbaka med förnyad kraft.
Uscha.. Men till de bra sakerna!
Nu känner jag bebisen buffa i magen, som om den sparkar på därinne och jag känner det svagt.
Det är inte längre bara fladder utan det är riktigt buffar!
Så underbart :)

Japp, japp nu ska jag iaf ladda på min telefon med lite pengar och sedan ska jag lägga Saga för lunch och själv faktiskt ta en liten lur.. Är förbaskat trött idag!


Kommentarer
Postat av: Niikki

Upplevde inte illamående däremot tålde jag dom inte så blev lös i magen och fick lite ont i magen till och från. Inte roligt när jag fick äta det från v 10 tills förlossningen. Men hade järnvärde på 89 så va tvungen. Men denna gången har jag börjar dricka blutsaft bara för att slippa ta järntabletter. Kan du inte testa det istället? Är ju så hemskt med illamåendet, jag mår illa dagligaen till och med om nätterna när jag vaknar.

2011-01-07 @ 13:48:56
URL: http://www.mammaniikki.blogspot.com
Postat av: Malin

Hej! Har följt din blogg ett tag nu, vad roligt att du väntar en nummer 2 :D



Jag går in i vecka 26 på söndag och har ätit Niferex hela graviditeten och åt även det innan jag blev gravid. Jag mådde väldigt illa i början av graviditeten men aldrig så att jag spydde. Men eftersom jag åt det innan också kan det ju vara så att min kropp vant sig vid de tabletterna? Kanske behöver din kropp bara göra det med? :)



/Malin

2011-01-07 @ 14:34:44
URL: http://bulleiugn.wordpress.com
Postat av: Elin Gabriella - Mops & Chihuahua

Åh så mysigt med buffande i magen :)



Kram!

2011-01-07 @ 14:46:06
URL: http://elingabriella.blogg.se/
Postat av: Malin

Hej igen!



Hoppas att illamåendet ger med sig då :/ Usch vad jobbigt! Det är inte bara att byta järntabletter annars och se om det är anledningen?



Ultraljudet var ju helt fantastiskt! Misstänkte ju att det skulle vara det, haha. Men det var ju mer underbart än jag någonsin kunde föreställa mig! Var ju så rädd innan också att bebisen inte skulle må bra eller ens vid liv.. Men så fick vi reda på att allt såg bra ut och att jag har en liten flicka i magen :)



Vad roligt att du redan känner sparkar! Jag kände de första sparkarna för ungefär en månad sedan :) Och nu blir de ju allt starkare, helt underbart!



Jag har faktiskt magbilder men jag befinner mig inte hemma just nu så kan inte få in dem på datorn.. Men snart så kommer jag börja uppdatera bättre igen med magbilder och så :) Har varit lite överallt i landet (och även i Norge) i flera vekcor, så det har varit lite dåligt med bilder, lite synd!



Ska bli kul att följa din nya bebis utveckling i magen och även se hur din dotter fortsätter att utvecklas! :D Går själv på ett Hundsportgymnasium, så läser gärna om dina hundar också :D



Ha det bra!

2011-01-07 @ 18:20:28
URL: http://bulleiugn.wordpress.com
Postat av: emelie

Fin blogg. Hoppas illamåendet går över. jag vet själv inte hur det är att vara gravid men har en syster som mådde väldigt dåligt ett bra tag när hon var gravid.

2011-01-07 @ 18:28:18
URL: http://lillaemmpa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0