Väldigt besviken..


Blev så besviken igår, och ännu mera idag.
Sagas pappa och bebisens pappa sa att han nog inte vill vara på förlossningen som kommer.
Och det känns så jävla trist! Jag hade hoppats att han skulle vilja vara ett stöd för mig och faktiskt bry sig tillräckligt mycket för att vilja vara med då hans andra barn föds, men tydligen så var det för jobbigt sist.
Och jag måste få tillägga att min förra förlossning var lugn och utan komplikationer. Visst, det tog lång tid men han var ju borta en hel del och åt + att han for hem och sov efter att Saga var född och inte dök upp förrän på eftermiddagen dagen efter..

Han sa alldeles nyss att allt bara var ett skämt när jag tor upp det med honom, men jag hör när han skämtar och det här var på allvar. Han sa, helt seriöst och allvarligt "Jag vill antagligen inte vara med på nästa förlossning, eftersom det var så jobbigt förra gången" och jag svarade "Oookej.. Ja, jag kommer ju inte att tvinga dig att var med. Men jag vill gärna veta ett bra tag innan om du kommer att vara med eller inte" varpå han sa "varför då"
Jag sa då att jag "behöver tid att planera för att någon annan ska vara med" och så var han bara tyst, han köpte det liksom. Och har inte sagt ett enda ord om det sedan.. Att allt det skulle vara ett skämt tror jag vad jag vill om!

Blir bara så ledsen och besviken.. Det känns som om det bara är jag som bryr mig.. Igen.


Kommentarer
Postat av: Charloth

Idiot! Ska det vara ett skämt!

Vad tänker han med igentligen?

Vi kan planera in en reservplan i fall han inte vill följa med! Jimmy och jag finns för dig!



Puss!

2011-02-07 @ 22:03:50
URL: http://sleepingangels.blogg.se/
Postat av: Michaela - I Väntan På Lillfisen

Åh va tråkigt att han inte vill vara med :/



Hoppas det löser sig.. Antingen att han ändrar sig eller att du hittar någon annan som kan va med!



Kram

2011-02-08 @ 08:10:02
URL: http://www.michaelabergqvists.wordpress.com
Postat av: Melissa - Vincents Mamma&Gravid

är ni tillsammans?

ja hade blivit skit arg om marcus hade sagt att han inte tänker va me på FL och den med vincent tog både lång tid och slutade med KS

om han inte vill stötta å hjälpa mig på FL så kan han skita i de överhuvudtaget..ja hade tatt de som en spark i magen om marcus sagt så te mej

2011-02-08 @ 09:25:16
URL: http://OoOMelissaOoO.blogspot.com
Postat av: Myran

Undrar också om ni är tillsammans?

Tycker att det är konstigt att man inte vill vara med på sitt barns födsel. Hoppas du hittar någon annan som följer med istället, för han tycks inte förtjäna den chansen! =O/

2011-02-08 @ 10:37:37
URL: http://zebramyran.blogg.se/
Postat av: Niikki

Usch va hemskt :( Förstår verkligen att du är ledsen och besviken. Jag kan inte förstå hur man vill missa sitt barns förlossning. Jag har en killkompis som va tvärtom han gjorde allt för att få vara med på sin sons förlossning men i stället fick kan ett kedjesms om att barnet va fött! Måste bara säga att anledningen till att jag frågade om ni va tillsammans va för jag inte förstått hur det ligger till mellan er.

2011-02-08 @ 11:15:13
URL: http://mammaniikki.blogspot.com
Postat av: Camilla, mamma till Celina

Låter verkligen som att du har det tufft hemma när du får gå igenom sådant här :/ Hoppas på att du löser detta med din pojkvän!

Känns inte som någon riktig anledning att strunta i det bara för att det är jobbigt :/

2011-02-08 @ 16:29:15
Postat av: Beatrice, mamma till Devin & liten i magen ♥

Nej fy vad jag hade givit min sambo stryk om han sagt något sådant! Varför skaffar man barn överhuvudtaget om man inte vill ta hand om dem?! Fy fan! Vilken idiot!!

2011-02-08 @ 18:33:24
URL: http://beabus87.blogg.se/
Postat av: Ilda

Men vaah`?

Han kan ju inte vara normal? Förlåt men vilken pappa vill inte se sitt barn födas? Tom Amilia pappa ville vara med fastän vi hatade varandra.



Skit idiot!

2011-02-09 @ 00:20:11
URL: http://iloveami.blogspot.com
Postat av: Millah

Usch vad jobbigt för dig, kan jag tänka mig. Men vi får hoppas att han ändrar sig sen när det börjar bli med verkligt, lite längre in i graviditeten.



Ha en bra dag, trots allt! :)

/Millah

2011-02-09 @ 09:53:19
URL: http://millahsundberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0