Solig lördag.

Hej -Inlägg 475.


Vi vaknade för ca 1 timme sedan, har hunnit byta lite blöjor, läst min favoritbloggar och tänkte nu klä på oss. Därefter väntar frukost! Och gissa om jag blev chockad då jag insåg att det var lördag! Var helt inställd på att det var typ onsdag eller torsdag.. Men det gör ingenting! För jag gillar lördagar, precis som jag gillar onsdagar, torsdgar och alla  andra dagar i veckan :) Varje dag är nu sådär underbart härlig och jag bara njuter! Idag har jag planerat in en låång promenad i solen, men Saga i vagnen och hundarna bredvid.
Idag ska även Sagas pappa komma hit och hälsa på. Han brukar dyka upp ca 1 gång i veckan och säga hej till vår Saga.. Tyvärr så börjar hon bli lite rädd för honom, eftersom han är här så sällan.
Men ja, man kan ju inte tvinga folk till saker, så vi får se hur det utvecklar sig.
Aja, nu ska jag ta mig i kragen och börja vår dag.

Vad ska ni göra idag då?



Ciao!
//Anna


Kommentarer
Postat av: felicia - livet utan min mamma.

sv: vad roligt att du hittat till min blogg. :) ja men visst är det! det är bra att dela på sina erfarenheter, det blir ett visst stöd också. jag hoppas du hittar lite stöd i mina texter. blir så glad när personer kan det, vill så gärna hjälpa till. :)

ja, jag är barntokig! vill så gärna ha barn. :) men det blir att vänta något år till, tills min fästman också är redo och allt det praktiska finns tills hands. :) haha jag kan förstå det, stolt på nå vis. ;) kram!

2010-03-06 @ 14:54:40
URL: http://filiica.blogg.se/
Postat av: Maria

Heeey =) Mig träffar hon inte så ofta, och inte blir hon rädd för mig heller :P Hon skrattar ju bara åt mig lilltjejen min <3

2010-03-06 @ 16:38:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0