Lååång frånvaro.

Hejsan - Inlägg 585.


Vi, eller vad säger jag. Jag, har varit frånvarande här på bloggen eftersom min Saga har varit sjuk, hon har haft feber och jag har misstänkt tänder, men ja.. Jag hittar inga tänder, eller typ inga på väg heller.
Men hon hade iaf lite magknip i förrgår, och sedan efter att hon blivit bättre i magen så började hon må bättre allt som allt. Men vi hade några tuffa dagar och nätter med nästan konstant gråt och ledesenhet. Hon har sovit jätte dåligt och har inte velat vara utan mig någonting alls. Jag har burit henne mest hela tiden, eller legat med henne i sängen. Men nu är hon bättre.. Detta trots ett hamsterbett som hon fick igår :(
Hon var illsnabb fram till en bur som vi tillfälligt ställt ner på golvet, och in med fingrarna som den lilla hamstern säkert trodde var mat och så fick hon sig ett bett.  Så igår var vi upp till vårdcentralen och lät dem kika på det, men det såg bra ut. Vi fick recept på antibiotika utskrivet i fall att hon skulle bli inflammerad. Så det är bara att hämta ut i fal att det visar sig att såret blir dåligt. Just nu mår hon bra, och är sig själv igen :)

I fredags så fyllde Carina år, så jag och Beckis firade henne med tårta och så!
Vi hade lite gäster som kom och fikade av allt vi bakat, och vi hade väldigt trevligt.
Ja, och mer då?
Det har inte varit så mycket mer som jag kan minnas såhär just
nu och förtesten så ska vi sjappa iväg till ICA och köpa ägg till en kladdkaka som jag ska baka!

Ha det bra!
//Anna

Kommentarer
Postat av: Din älskling!

Hopppas inte det är nåt allvarligt. Pusspuss

2010-06-20 @ 15:03:30
URL: http://smartare.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0