Helgen.

Hello - Inlägg 570.


Sådär ja, då ska man kanske berätta om helgen då!
Vi var ju till Österbybruk i helgen som jag nämnde att vi skulle. Vi hyrde en stuga som låg ca 3 km ifrån själva utställningsplatsen. De som hyrde ut stugan var supergulliga och Carina blev nog en aning kär.
Beckis och hennes kompis Sofia blev också kompis med mannens söner och hade tydligen väldigt roligt på lördag kväll och natt, de hade hoppat studsmatta, sett lite på film, spelat spel och haft allmänt roligt.
På lördagen var vi och ställde ut min Prinsessan, och hon fick för andra året i rad en 2:a på Österbybruk.. Domaren önskade tydligen mera driv i steget. Och så är det ibland, det är bara att fortsätta kämpa vidare!
Snart dyker "rätt" domare upp!
Vi hade iaf otur med både vädret och resultaten på lördagen, för regnet öste ner mest hela tiden, utom då jag var i ringen med Prinsessan.

På söndagen var det däremot underbart väder, solen sken och jag satt i mina tunna utställningskläder och svettades!
Helt underbart var det, och så hade vi trevligt sällskap av Ann-Sofi med gänget!
Jätteskoj :)

Jag ställde även Donna åt henne, även hon åkte på en 2:a men fick underbar kritik av en stenhård men duktig domare. Även Ann-Sofis andra tik Daisy fick en 2:a men med fin kritik.
Efter det så satt vi mest och tog det lugnt, vi for och hämtade ungarna som var kvar i stugan och lekte med sina nya vänner. Vid 2 var det dags för barn med hund, och Beckis blev placerad 3:a av 16 andra barn så det var super roligt! Efter det for vi till stugan, packade ihop oss och bokade samma stuga för nästa år igen!

Aja, nu är det dags för mat, men vi höres något!


Puss på er!
//Anna

Kommentarer
Postat av: Simone

Svar: Jo, han sprattlar på som tusan om kvällarna, så jag behöver inte känna mig ensam! :) Kram

2010-06-02 @ 10:25:13
URL: http://kallamigsulan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0