Stan med mig själv!

Hello - Inlägg 638.


Det blev visst stan med mig själv idag, Sophia blev försenad så jag fick traska runt själv istället.
Ja, tills dess att man låtsaspappa Danne kom från ett möte och traskade med mig.
Vi gick till Citycafé och fikade, jag käkade en ost och skinkmacka utan skinka. Hehe, det är alltid lika roligt att säga ut hela maträttens namn och sedan välja bort köttet, bäst var det då jag skulle ha en kebab utan kebab..
Inget slår det!
Det var på Österbybruks utställning, och de sålde kebab med bröd.. Jag blev sugen, men eftersom jag är vegetarian sedan ca 1 1/2 år sedan tillbaka så är det ju bara till att skippa kebaben. Jag var ju faktiskt mest sugen på salladen och såserna :) Kebab åt jag inte innan jag blev veg heller så.

Aja, nog om det!
Kikade efter ett par skor åt min Saga, och så kikade vi efter en jacka. Det var ont om båda, men till slut hittade jag en jacka på stadium som föll mig i smaken, den var snygg, praktisk men ganska dyr.. Köpte den inte utan ska avvakta lite och se vad det kommer mer för jackor. Det är ju snart säsong för jackor, och det kommer säkert en hel del fler innan det är klart. Så vi väntar.. Kanske dyker en bättre upp, och gör det inte det så tar vi den :)
Jag kommer nog iaf att köpa de där conversen i jeanstyg åt Saga, hon behöver skor nu och det är ju såna vi vill ha. Struntar faktiskt i att de kostar 300 kr, för de är värda det!

Nu ska jag göra annat, så vi höres!

Kommentarer
Postat av: dani

sv: åh tack så hemskt mycket! Riktigt fint här också :)

2010-07-28 @ 20:34:26
URL: http://danielaz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0