Går in i en vägg.

Hej - Inlägg 641.


Känner mig så trött att det känns som om jag går in i en vägg.
Förökte just lägga Saga för att hon skulle sova lunch, eftersom hon just nu bara är gnällig, och det brukar vara ett säkert tecken på att hon behöver sömn. Men jag gick och gick med vagnen, och hon somnade inte.
Jag blev bara ännu tröttare, och till slut så tog jag upp henne och nu så sitter min Saga på golvet med en tidning och leker. Just nu är hon ganska glad, men jag lovar. Om ca 10 minuter kommer hon att börja gnälla igen, och då ska hon minsann sova. För jag vill också sova, jag är så förbannat trött.
Men så minns jag ju nu, att Andreas snart kommer hit så jag borde egentligen göra mig iordning.. Jag borde, borde, borde.. Usch, jag skulle kunna somna här och nu! Får se vad vi gör med allt, förhoppningsvis så håller sig min dotter glad tills dess att hennes pappa kommer hit, men jag betvivlar det. Säkert så kommer han när hon just somnat, så att jag måste väcka henne för att placera henne i bilen, och då kommer hon att bli ledsen på lilla ögat.

Ja, ni. Vissa dagar är det inte lätt att vara ensamstående, man blir väldigt trött och känner sig rätt ensam och liten i den stora stora världen av krav och måsten. Idag är en sån där dag, då jag skulle kunna döda för att någon annan tog henne lite, på bara i några timmar. Jag tycker att jag förtjänar en liten medalj eller något..
En liten klapp på axeln, kanske?

Ingen kommer ju kunna påstå att jag inte tar hand om min älskade lilla dotter iaf.
Jag har haft barnvakt 2 gånger sedan hon föddes, den ena gången då jag såg Magnus Betnér i ca 3 timmar och sedan då jag var på gatufesten och såg The Ark. Annrs har hon varit med mig, ja, om man nu inte ska räkna de korta stunderna då jag gått ut på en snabbis med vovvarna eller gått till ICA. Jag tror inte att de gångerna faller under kategorin barnvakt, faktiskt. Själv så är jag glad att jag inte är en sån mamma som lämnar bort mitt barn stup i kvarten, jag har ju trots allt valt att ha henne och får ju ta mitt ansvar som mamma. Vilket jag också såklart älskar, det finns inga tvivel om saken. Att vara mamma är det bästa som finns!
Men ibland behöver även mammor en paus, och jag känner att jag är i akut behov av en..


Mammas älskade Saga.



Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej!

SKa bara medela att du gick vidare som en av de 10 finalisterna i veckans blogg. Grattis! :D >Nu hoppas vi du får många röster.,

// Madicken

2010-07-29 @ 11:54:55
URL: http://conler.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0