Så många tankar, så lite tid.

Hello - Inlägg 457.



Har tänkt att blogga så många gånger under den gångna veckan, men det har inte blivit av. Det känns som om tiden bara har sprungit ifrån mig och vips så har klockan varit mitt i natten och det är dags att sova.
Det tråkigaste med att jag inte hinner blogga precis när det slår mig att jag vill blogga är att jag glömmer till en stor del bort vad det var jag ville skriva. Jo, för är man glömsk så är man!
Jag nämnde i början av min bloggning att jag borde ha en liten bok att skriva ner mina tankar i, så att jag sedan kan överföra dem här och det vore inte alls en dum ide! Men ja, om jag inte har tid att skriva här, hur ska jag då finna tiden till att skriva i någon bok?
Nej, det verkar smått omöjligt.
Man skulle kunna tro att jag är ute och springer hela dagarna, att jag hela tiden har saker för mig. Men så är inte heller fallet. Det är bara så att det tar tid att vara ensamstående mamma med hundar.
Det tar en massa tid. Såg ett inlägg hos Spiderchick häromdagen, angående att vi mammor faktiskt inte har så mycket tid som flk verkar tro.. Läs gärna inlägget, och le med mig. Eller förresten! Läs hela hennes blogg och skratta med mig :)

Äsch, nu känner jag att jag behöver göra annat. Typ skriva en massa hundmail!
Men ja ni vet..




Vi hörs när vi hörs
//Anna


Kommentarer
Postat av: Graavid på 17 år

Hej gumman! tänke bara komentaera lite och säga att min slempropp har gått! Snart är nog min bebis här! :)

2010-02-27 @ 20:48:07
URL: http://jaagargraavid.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0