Godermorgon!

Hejsan - Inlägg 452.


Sitter här i min varma lägenhet och kikar ut, det ser inte så fasligt kallt ut ute, men jag vet att det är svinkallt. Enligt vad jag hört så sks det vara närmare -27 ute.. Och det mina vänner är svinkallt! Fast till skillnad från mång andra dagar så lyser solen idag, och värmer! Kineserna ligger i solen och försöker snappa upp den lilla värmen de kommer åt, och jag kan tänka mig att de precis som jag längtar efter sommaren. Jag längat efter att kunna gå ut och inte frysa, jag längtar efter att slippa klä på Sagais en massa kläder så fort vi ska ut genom dörren. Jag längar efter att kunna gå på uteserveringar och fika, sitta i solen och bara njuta. Men den som väntar på någonting gott..

Just nu sitter jag ju som ni vet och bloggar, men samtidigt pratar jag också med segaSara på msn, och det får mig att tänka på Sagas dop. Jag måste verkligen börja att planera!
Jag har redan bestämt en del småsaker, men ännu är det långt ifrån klart.. Som te.x datum.. Jag har inte alls bestämt datum. Så det måste göras. Ska kontakta en präst, bestäma kyrka och en massa mer.. Hehe, jag har en del att stå i! Men ja, jag har ju tills i maj på mig :)
Har iaf kollat upp numret till församlingen och så, så när mitt nya mobilnummer kommit så ska jag ringa dem och boka in en tid och så :)

Jaja, nu ska jag göra någonting annat, men vi höres alla underbara läsare!



Vi hörs när vi hörs
//Anna


Kommentarer
Postat av: Sara

Nej. Nu tar du fel. Jag är aldrig seg!

2010-02-26 @ 22:28:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0