Arg, japp det kan jag bli!

Hej - Inlägg 454.


Tänkte slänga in ett nattligt inlägg igen, ska strax bädda ner mig men först så måste ju jag få berätta om vad Sagas pappa så snällt sa till mig idag.. Jo, han sa något i stil med att: Om du tycker det är du ju för fan dum i huvudet! Och jädrar vad arg jag blev! Arg som ett litet bi, vill jag lova!
Svarade endå lungt och sansat att: Jag är inte dum i huvudet, och det har ingen i den här världen rättigheten att säga till mig att jag är. Tyst som en mus blev han, och mumlade att det var ju inte så han menade.. Nejnej, självklart så gjorde du ju inte det! Nejdå.. Åhh, jag blir så ARG! Ibland driver den där karln mig till vansinne! Han ska tjafsa om allt och ingenting, komma och tycka saker när han inte har något med det hela att göra och framför allt visa hur pass mycket bättre han är än alla andra. Suck! Vad såg jag i honom? Fattar inte vad jag tänkte, inte alls.. Men så går det då man är deprimerad och törstar efter närhet, man ger sig i lag med personer som man normalt sett skulle undvika.

Men nu får ni ju inte tro att vi bara tjafsar! Nej då, vi kommer ibland överrens också. OCH, jag bråkar ALDRIG då Saga är med, för sånt ska hon inte höra. Någonsin.

Jaja, nu har jag skrivit av mig lite!




Vi hörs när vi hörs
//Anna


Kommentarer
Postat av: rebecka

haha, anna håller med dig ja

2010-02-27 @ 18:13:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0