Inlägg nr 25 - En första..

En första?

En första vad?

Antar att man ska hitta på själv, och det är ju skoj! Frågan är bara vad.. Jag har vissa dagar otroligt taskig fantasi.
En första.. Hmm.. Åh, nu vet jag!
En första tjejhund! Jag ska berätta om när jag fick min första tik, min underbara fina Prinsessa som jag väntat på så otroligt länge. Hon föddes den 27/7-2008 och direkt då jag såg den första bilden på henne så visste jag att den hunden ska jag ha!
Sa till uppfödaren och min vän Carina att jag ville bli fodervärd på en av tikarna, och att jag helst ville ha just den tiken. Carina velade länge och väl, på vilken tik som skulle ges ut på foder och till slut så bestämdes det att det var den andra tiken som skulle placeras på foder men jag tackade nej till henne och beslöt mig för att vänta med att skaffa en tik. Jessie som den andra tikvalpen då hete(den som jag velat ha) fick bo kvar hos Carina och hennes dåvarande Sambo Jonny.
Men så en dag, när Jessie var ca 4 månader så ringer Carina mig och frågar om jag sitter ner.. jag blir alldeles ställd, och sätter mig ner i soffan och undrar vad hon vill. Då berättar hon att hon och Jonny känner att de inte hinner med Jessie och de undrar om jag vill köpa henne på halvfoder!
Jag blir helt överlycklig, sitter i soffan och snyftar so men barnrumpa och säger att ja, det vill jag!
Får man hämta henne genast är min nästa fråga?

Och det fick jag :)
Så så gick det till när jag fick min första tik!
Idag heter hon Prinsessan och har bott med mig i dryga 2 år och förgyllt våra liv :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0