Vad hon vill.

Hej - Inlägg 667.



Idag var jag och Saga iväg till hennes pappa och då vi gick på promenad sa han då vi passerade kyrkan att Saga kommer bli präst då hon blir stor. Jag tänkte då, såklart också på skämt att "Nej, hon ska bli djurrättsaktivist" och skrattade för mig själv. Men om sanningen ska fram så spelar det ingen roll vad Saga vill bli då hon blir stor, det spelar heller ingen roll vad hon blir. Kanske blir hon pilot, busschafför, målare, sångerska, modell, maffiaboss, veterinär, kristdemokrat, präst eller djurrättsaktivist. Det spelar ingen roll!
Bara Saga växer upp och följer sina drömma och mål, bara hon växer upp och vet att hon värd det bästa och kan bli precis vad hon vill så är jag nöjd. För det sitter inte i vad man gör, det sitter i vem man är och hur man är emot andra och sig själv. Det handlar om att veta att man duger och att ha tilltro till den egna förmågan!

Jag önskar verkligen inte Saga en stenfri väg, men jag önskar henne styrkan att gå vägen.
Samtidigt så vill jag ju att Saga ska ha en lätt uppväxt, jag önskar henne inga dåliga dagar.
Men jag önskar henne hinder i livet, och styrkan att ta sig över dem.
För vi behöver alla ha lite små motgångar, eftersom motgångar bygger styrka och styrka är något vi alla behöver!


Saga, min vackra vackra dotter. På bilden är hon endast 1 dag gammal.

Höres!

Kommentarer
Postat av: Anonym

bra skrivet,,, alldeles rätt ;)

2010-08-08 @ 23:18:46
URL: http://hanneaasa.blogg.se/
Postat av: F e l i c i a

Vilken fin blogg du har!

2010-08-08 @ 23:39:03
URL: http://henrikssonfelicia.blogg.se/
Postat av: Fröken M

I grunden är jag ett riktigt kontrollfreak, jag vill att var sak ska ha sin plats och jag gillar när jag har struktur i min tillvaro. Senaste tidens farande och flängande överallt har gjort det svårt att få till några som helst vanor vilket har gjort viggo en smula orolig och gnällig till och från.

jag vet att man inte kan undvika gnäll helt och hållet men det är lättare om jag vet att han alltid är mätt och pigg. När c jobbar går vi upp i samma tid varje dag, han får frukosst samma tid, somnar ungerfär samma tid på förmiddagen osv. det blir ett mönster av vardagen varesig jag vill det eller ej.

Ett mönster som både jag och Viggo verkar må bra av =)



Bra skrivet i senaste inlägget. Klart man alltid önskar sina barn det bästa, men alla vägar har stenar att snubbla på och man måste låta dem göra det för att bli självständiga individer. De kommer snubbla, man kan hjälpa dem upp men i slutändan måste de ändå ta nästa steg själva...

ha en toppen dag !!

Kramar från oss =)

2010-08-09 @ 11:08:58
URL: http://frokenmela.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0