- Can You Feel The Heat?-

Tja! - Inlägg 166.  - Skrevs igår, men publiceras idag.




Nu sitter jag visst här igen. Tänkte ge er ett längre inlägg men nu känner jag mig så trött och orkeslös.
Värmen tar totalt kål på mig! Jag blir som en trasdocka, kan knappt lyfta ett finger och sitter som en säck framför datorn.
Och att sitta rejält framåtlutad, när man är gravid är inte det skönaste som finns. Det blir ett oskönt tryck emot magen och oftast vaknar min bebis och börjar sparka på mina revben.

Nej, kanske ska jag ta mig i kragen och skriva lite om det jag tänkte skriva om förut.
Läste 1 av mina favoritbloggar "15 år och gravid med tvillingar" och där tipsade hon om ett program på MTV som hon brukade se gratis genom internet. Detta program heter 16 and pregnant, och handlar om precis det titeln säger.
16 åringar som är gravida. I varje avsnitt följer man tydligen nya familjer och jag har sett ett avsnitt. Såg avsnittet som hon i blogen precis hade sett och vad jag grät!
Satt i 40 minuter och storbölade nästan hela tiden.
I avsnittet som jag såg bestämde sig de unga föräldrarna för att adoptera bort sitt barn, eftersom de inte kände att de kunde ge sitt barn allt ett barn behöver för att vara lyckligt. De uppvisade en enorm styrka som inte många andra skulle kunna. Jag som själv är gravid vet hur fäst jag är vid mitt barn, jag vet hur tidigt jag blev förälskad i det lilla livet och jag blr alldeles förskräck av tanken på att förlora mitt barn.
Jag skulle aldrig aldrig kunna adoptera bort mitt barn, men beundrar verkligen denna unga tjej och hennes pojkvän för att de insåg att de inte kunde ta hand om ett barn och att de gav bort barnet till några som verkligen kan ta hand om det.
Smärtan som man kunde ses hos båda mamman och pappan direkt efter födseln var otroligt gripande och jag kunde riktigt känna hur det rev och slet i bröstet! Tårarna sprutade och jag kunde i slutet på programmet inte sluta att gråta!

Nej, fy tusan.








.HÖRES SENARE ELLER I MÖRA.
































"The world can be a better place"



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0