- Loud N' Proud -

Inlägg nr 24  - Hej.

Idag är det onsdag, i morgon är det torsdag & helst vill jag fara hem på söndag.


Sitter här igen, ännu en gång mitt i natten. Vet inte vad det är med mig & nattlig bloggning. Verkar som om det är då orden vill komma.
Min dagsform är bra, livet behandlar mig bra. Mitt enda moln på himlen är saknad efter lillprins Zack.
Men han har det bra, och om jag vet att Frida blir ens en gnutta lyckligare av att ha honom i sin närhet, ja då ska hon ha honom.

Jag har mina andra hjärtegull <3

Vet att det anses fel att älska sina hundar som om de vore ens barn, men det bryr jag mig inte om. Om ni bara visst vad mina hundar gör för mig, vad de ger mig.

Jag kallar Milton för min livräddare, och det är precis vad han är.  Tänker inte gå in närmare på det, men ni som lever i min närhet vet vad jag talar om.  Han har gett mig allt och lite till.

Blev en liten kärleksförklaring i denna blogg.  Har varit ont om sådana..


Jo. Nej. Nu vet jag inte alls vad jag ska skriva, tror att jag håller på att bli sjuk. Vaknade i morse med huvudvärk, ont i hela kroppen och halsont.  Hatar att vara sjuk, så jag tänkte skippa det denna gång :P
För visst kan man göra så?
Jag har faktiskt haft tur den senaste tiden, har känt vid ett flertal tillfällen att "sjukan" är på väg. Men så har det vänt och jag har förblivit frisk.
Får se om turen är med mig även denna gång. Vi hoppas.


Håller just nu på att fixa med min lilla hemsida (www.basicmilton.panatet.se). Har tänkt att göra det väldigt länge nu, men inte orkat. Fick idag en liten energikick och bestämde mig för att passa på, dock så dog energin precis nu.
Menmen, får väl fortsätta i möra.


Btw - Jag har en egen Kian nu :P Hehe.

HÖRES I MÖRA!








Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0