Det borde man förstått!

Denna värld, där man kan gömma sig bakom anonyma signaturer. Där man kan fråga, ifrågasätta, kritisera och berömma utan att behöva stå för vem man är. Jag borde ha vetat att jag skulle få kommentarer av det mindre trevliga slaget på inlägget nedan, jag borde ha sett det komma.
Men nej, det gjorde jag inte, för jag hade glömt att det är så det funkar.
Det jag blir besviken på är att jag vid upprepade tillfällen påpekar att det bara handlar om känslor. Känslor har inget med förnuftet att göra, känslor sitter i hjärtat och känslor "tänker" inte rationellt. Och ändå, fast jag påpekar detta(och skrivit i ett inlägg ovan att jag mår otroligt bra just nu) så blir jag "anklagad" för att vilja ha fler barn för att på något konstigt sätt öka mitt egna välbefinnande och mående. 
 
Och nu blir min fråga till dig, "Katten" - Är det så udda och konstigt att vilja ha många barn(3 barn är iofs inte många men...) att du genst måste tro och anta att jag vill ha ett till barn för att jag ska må bra? Det är faktiskt otroligt vanligt att vilja ha 3-4 barn. Det är inget konstigt och nej, jag är INTE ensam om att känna såhär.
 
Och jo, ska man kommentera här så stå gärna för vem du är. Jag står för vem jag är, och jag är ärlig här. Det minsta du som läsare kan göra är att visa mig samma respekt som jag visar er.
Ni får tycka och tänka vad ni vill, men jag vill inte bli dömd för mina känslor och det var just därför jag skrev inlägget nedan, för att belyas hur jobbigt det är med fördomar kring de personer som längtar efter barn fastän man redan har barn. Man blir direkt dumförklarad, eller som du "Katten" skrev, blir anklagad för att skaffa barn av fel orsaker.
 
 
Sen är det ganska lågt att börja attackera min ekonomi, och att be mig skaffa jobb.
Vet du hur jag lever? Känner du mig? Vet du hur mina framtidsplaner ser ut?
 
 
Tänk först, skriv sedan. Tack!
 
 

Kommentarer
Postat av: Jasmin

Alltså har vissa människor inget vett? Eller förstår de inte den rena svenskan du skriver och förklarar utförligt hur du känner? Haha skrattretande, ta inte åt dig Anna! Du har all rätt i världen att känna som du gör och skaffa preciiiiis hur många barn du vill, det här landet behöver fler svenskar som föder barn för övrigt så du gör landet en tjänst ;) Kram påre <3

2012-10-21 @ 16:27:34
URL: http://jassisa.blogg.se
Postat av: Dessan

Jag vet, jag hittade åkpåsen först och gud vad fiiin den var! Fanns mössa, vantar och en superfin filt också. Jag vill haaa :-D

Svar: Eller hur! Vilket habegär man får av det där mönstret!Jag måste nästan ha skötväskan, den är ljuvlig!
Anna - Med allt som hör till!

2012-10-22 @ 13:36:51
URL: http://thegreatpassion.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0