Helt knockad!


Jag känner mig verkligen helt knockad, och krasslig.
Mår inte alls bra i kroppen, och har ingen ork alls! Jag är verkligen less på att må såhär!
Det är frustrerande för själen att känna sig otillräcklig och trött mest hela tiden, det känns som om alla i närheten får lida av det. Men det blir snart lättare, det är inte många månader kvar nu, och som jag längtar!
Igår skulle jag ha varit iväg och fikat med aen annan gravid tjej, men jag mådde dåligt och fick ställa in.
Kände mig sjuk och eländig.. Samma sak idag, fast idag känner jag mig värre till och med.
Usch.. Det är ledsamt.

Sedan har jag börjar oro mig rejält för att bebisen ska komma för tidigt, det är nästan en konstant oro och efter besöket hos läkare i vecka 18 så kände jag själv pålivmodertappen efter att läkaren gjort det för att känna hur det ska kännas. Och så kände jag på den häromdagen igen, efter att jag haft sammandragningar och då kändes det helt fel! Den känns hälften så kort, mjuk, framåtliggande och runt omkring så kändes det mjukt och konstigt.
(för er som inte vet ska tappen vara fast, bakåtliggande och sluten)
Så jag tänker åka på en koll utav det, hade tänkt att åka idag men vi får se hur det blir.
Har lite svårt att ta mig och så, men vi får se. Jag har inte haft ont sedan igår och tappen känns detsamma som de senaste dagarna. Jag ska snacka med dem idag, och se igen vad de säger. Kanske vill de att jag kommer upp direkt, men eftersom de inte tyckt det tidigare så lär de väl inte tycka den nu heller. De har bara sagt att om jag får mycket ont så ska jag återkomma direkt, en att om jag vill så kollar de upp det nu direkt åt mig.
Jag tänker åka och få det kollat, frågan är bara vilken dag?
Vi får se, jag känner mig orolig men inte tillräckligt orolig för att kasta mig in i en taxi med Saga på armen och fara upp direkt faktiskt. Och kanske är jag dum, kanske tycker alla att jag borde hänga på dörren till förlossningen, men eftersom jag inte har ont, det läcker inget vatten och jag har inte märkt av att någon slempropp ska ha gått så kan jag säkert vänta i en dag till :)

Vi får se, jag lovar att berätta hur det blir!

Kommentarer
Postat av: Jennie (mamma till en liten flicka och en liten pojke)

Hej och grattis till graviditeten! Har precis hittat hit. Min lille pojke föddes 6 V prematurt (34+1) och jag hade sängläge mm för att stoppa förlossningen. Var inlagd på sjukhus innan och då ville dom inte kolla tappen för mycket för att det kan trigga igång saker. Så att du vet. Kram!

2011-05-15 @ 21:20:51
URL: http://kampan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0