Ny dag, nya möjligheter?

Hejsan - Inlägg 563.


Var nästan rädd för att skriva titeln på detta inlägg.
Jag vill inte hoppas på en bra dag och sedan få en sån dag som jag fick igår. Jag vill verkligen inte avsluta denna dag på samma sätt som jag avslutade min dag igår. Nej, tack.
Jag tror jag klarar mig bra endå, utan tjafs och bråk. Utan en massa skitsnack som hans vänner och familj sprider ut. (Ta inte åt dig, Carro. För jag hoppas att du var ärlig då du sa att du inte spionerar åt honom, eller snackar skit om mig). Men ja. Allt det senaste bråket bygger på skitsnack, precis som så många gånger förr.
Skitsnack som han köper med hull och hår. Skitsnack som får mig att framstå som värsta jävla häxan, och det mina vänner är jag inte!

Men ja. Till min nya dag nudå!
Idag ska jag försöka att fara till Maria E, och till Coop.
Jag ska inhandla lite barnmatsburkar.. Eller lite och lite. Ska handla barnmatsburkar för ca 400 kr, så lite blir det inte utan massor! Haha! Ska köpa för hela månaden direkt, så slipper man springa till affären i tid och otid.
Sedan så ska ju såklart månadens blöjor inhandlas, och så månadens tvättservetter och så månadens välling som hon nu ska få börja med. Tidigare så har hon vägrat men nu har hon fått riktig grepp om flaskan när dricker vatten så jag hoppas att det blir samma sak med vällling i flaskan :)
Sedan så tänkte jag göra en liten överasskning åt en liten Rebecka.. Får ju hoppas att hon inte läser detta nu då så att jag blir avslöjad! Hehe, men hon brukar nästan aldrig läsa så..

Ja, och vad mer? Inget mer tror jag.
Jag ska hålla tummarna för att detta blir en dag utan skrik, hot och bråk. Det vore skönt..


Alla ni läsare som läser för att ni faktiskt bryr er och som tycker att jag bara pussa på!
Uscha, vad ni är underbara! Era stöttande kommentarer betyder så jäkla mycket, och är en stor anledning till att jag orkar kämpa på! TACK TACK TACK TACK TACK!



Puss på er!
//Anna


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0